Modtag alkoholbehandling i eget hjem

ALFA tilbyder matrikelløs anonym ambulant alkoholbehandling i region vestsjælland og region hovedstaden. Vi har kontore i Jyderup, Fredensborg og Københavns bymidte og vi tilbyder anonym ambulant alkoholbehandling i hjemmet, eller på aftalte mødesteder.

Kontakt os på 35 35 35 81

Vores udkørende behandlere hjælper dig med gratis helt anonym alkoholbehandling hjemme hos dig. Vi skræddersyer behandlingsforløbet så du kan fortsætte med at passe dine vanlige aktiviteter.

Vores mobile behandlere kommer lige nu i Jyderup, Holbæk, Kalundborg og omegn..  Skal du være den næste?

Formålet med matrikelløs ambulant alkoholbehandling er at afklare dit behandlingsbehov og hjælpe dig fri af alkoholens påvirkning på dit liv. Vi kan motivere og støtte dig i egen bolig til at opnå ædruelighed. Du kan også får hjælp til at vedligeholde ædrueligheden og generelt optimere din livskvalitet.

Vi tager udgangspunkt i din unikke livssituation. Matrikelløs ambulant alkoholbehandling kan iværksættes med meget kort varsel og det er anonymt og gratis for dig der deltager. Du kan få alkoholbehandling som individuel støtte i forbindelse med udfordrende forandringsprocesser og højrisikoperioder.

Alfa tilbyder også matrikelløs ambulant alkoholbehandling som et efterbehandlingsforløb.

Hvad indeholder matrikelløs ambulant behandling?

Matrikelløs ambulant behandling er et individuelt tilrettelagt forløb. Du får flere gange om ugen besøg af en misbrugsbehandler i din egen bolig. Der er også mulighed for at behandlingen kan foregå på din arbejdsplads – alt efter hvad der giver bedst mening i din situation. Den udgående behandler vil yde den type alkoholbehandling, som du har brug for.

Behandleren kan endvidere fungere som koordinator og deltage i møder med relevante samarbejdspartnere som fx jobcenter, kriminalforsorg, misbrugscenter m.v. Der vil igennem hele forløbet være socialrådgiverbistand.

 

Ring på 35 35 35 81 og start i dag!

Se mere om indholdet i den matrikelløse alkoholbehandling her.

Har du et rusmiddelproblem?

6 + 8 =

Vi tilbyder en mere sammenhængende indsats. Vi hjælper med ambulant alkoholbehandling og misbrugsbehandling, afgiftning, afrusning eller stabilisering, samtidigt med at du modtager den terapeutiske behandling.

Sankt Kjelds Plads 12, 2 sal 2100 Kbh.
+45 35 35 35 81