Alkohol afrusning

Vi tilbyder afrusning ambulant eller i døgnbehandling. Lovgivningen på sundhedsområdet dikterer at en borger med alkoholproblemer frit kan søge ambulant behandling. Det vil sige at du gratis kan få ambulant alkohol afrusning i Alfa København.

Hvis du derimod har brug for en døgnindlæggelse til afrusning kan vi hjælpe dig med et ophold på Alfa-Fredensborg. Dette ophold er ikke gratis som den ambulante behandling, men det kan være en god investering. Det at komme væk og blive skærmet for fristelser kan være en rigtig god start på ædrueligheden.

 

Ambulant alkohol afrusning

Du fremmøder hos vores psykiater som tilser dig og ordinerer den medicin du har brug for. Du følges tæt igennem din afrusning og efterfølgende kan du deltage i den tilbagefaldsforebyggende rådgivning. På den måde vil du tilegne dig den nødvendige viden så du igen kan få kontrol over dit liv.

 

Alkohol afrusning i døgnbehandling

Alkohol afrusning alfa fredensborgVores døgnbehandling i Fredensborg vil hjælpe dig igennem den første tid. Typisk tager en døgnbehandling for alkohol mellem 14-30 dage. Længden af behandlingstid varierer da det er vigtigt at der tages udgangspunkt i den enkelte. På Alfa Fredensborg er der læger og sygeplejersker der hjælper dig med din alkohol afrusning. Der er psykolog, misbrugsbehandlere og psykoterapeuter der hjælper dig til at fastholde ædruligheden.

Du får dit eget værelse med TV og internet. Der er de samme fornødenheder som der er på et hotel og du behøver kun have en lille taske med tøj med. Du kan benytte din telefon uden for “arbejdstid” og efter klokken 15.00.

Din alkohol afrusning kan foregå i det dejlige Fredensborg tæt på Fredensborg slot. Du vil kunne tage din familie på rundvisning i weekenderne mellem 14.00-17.00.

 

Vi er klar til at hjælpe

Vores medarbejdere sidder klar på telefon 35353581 for at hjælpe dig på vej. Når du ringer til os, vil Morten, Dorte eller Henrik hjælpe dig med at komme igang med din alkohol afrusning, ambulant eller i døgn.