På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling: Som et tillæg til behandlingen tilbyder vi nu også hjælp på telefonen og gennem vores online møde platform. Ring 35 35 35 81 og vi hjælper dig i gang i dag.

Afrusning af alkohol: Få hjælp til afrusning hos Alfa København

Vi tilbyder afrusning ambulant eller i døgnbehandling. Du kan gratis få ambulant alkohol afrusning i Alfa København, fordi alle med alkoholproblemer, ifølge lovgivningen på sundhedsområdet, frit kan søge ambulant behandling. Desuden er der i vores ambulante regi mulighed for at være anonym, hvis du ønsker det.

Hvad er afrusning?

Når man er afhængig af alkohol og vælger at stoppe med at drikke, vil kroppen reagere med alkoholabstinenser som fx delirium tremens. I forbindelse med alkoholafrusning skal der derfor igangsættes en abstinensbehandling for at modvirke abstinenser.

Ambulant alkohol afrusning

Sådan foregår alkoholafrusning i ambulant regi: Du får en tid hos vores egen læge, som tilser dig og ordinerer den medicin du har brug for. Du vil blive fulgt tæt igennem din afrusning, og efterfølgende vil du få alkoholbehandling i ambulant regi. På den måde vil du tilegne dig den nødvendige viden, så du kan fravælge alkohol og komme ud af dit alkoholmisbrug.

Alkohol afrusning i regi af døgnbehandling

Hvis du derimod har brug for en døgnindlæggelse på Alfa-Fredensborg til afrusning er det ikke gratis, men det kan være en god investering. Det at komme væk og blive skærmet for fristelser kan være en rigtig god start på ædrueligheden.

Vores døgnbehandling i Fredensborg vil hjælpe dig igennem den første tid i din afrusning. Typisk tager en døgnbehandling for alkohol mellem 14-30 dage. Behandlingstiden varierer fra person til person, da det er vigtigt at tage udgangspunkt i den enkeltes unikke livssituation og alkoholmisbrug.

På Alfa-Fredensborg vil vores læge og sygeplejersker hjælpe dig med din alkohol afrusning. Efterfølgende vil vores psykolog, misbrugsbehandlere og psykoterapeuter hjælpe dig til at fastholde ædrueligheden.

De fysiske rammer under afrusning i døgnregi

På Alfa-Fredensborg får du dit eget værelse med TV og internet. Der er de samme fornødenheder som på et hotel, og du behøver kun have en taske med tøj med. Du kan benytte din telefon, når det obligatoriske behandlingsprogram er forbi efter klokken 15.

Din alkohol afrusning foregår på Alfa-Fredensborg, der er beliggende i skønne omgivelser i byen Fredensborg, tæt på Fredensborg slot. Du vil kunne tage din familie på rundvisning i weekenderne mellem kl. 14.00-17.00.

Læs mere om hvordan du kan komme i alkoholbehandling her.

Er du pårørende til en alkoholiker? Vi tilbyder også hjælp og støtte til pårørende. Kontakt os på tlf. +45 35 35 35 81 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

 

 

Lad os hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller har du brug for hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt. Vi hjælper dig videre i processen.