Ønsker du alkoholafvænning i København kan Alfa hjælpe dig. Som noget ganske unikt kan vi også tilbyde dig 2 ugers afrusning på vores døgnbehandlingssted i Fredensborg. Alt sammen er naturligvis gratis og fuldstændig anonymt. Så er du klar til at gå i alkoholafvænning? Ring til os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig på Tel:+4535353581

Alkohol, vaner og forandringer

Alfa København tilbyder professionel alkoholafvænning. Vi har over 20 års erfaring samtidig med at vi følger med tiden og konstant fornyer og forbedrer os. For os er det menneskelige aspekt altafgørende. Vi behandler hinanden pænt og med respekt. Vi er gode ved hinanden og udviser forståelse, når det er svært. For alkoholafvænning kan være hårdt. Også selvom du selv ønsker det og er træt af at have problemer med dit alkoholforbrug. Vi mennesker er jo vanedyr og det der skal til for at ændre en vane, er forskelligt for dig og mig. Nogle motiveres af en ting, andre af noget andet. Fællestegnet er dog, at vores hjerner er dovne og helst vil gøre som de plejer og derfor er det altid udfordrende at bryder vaner.
Hos Alfa har vi er stort behandlerteam af mange professionelle dedikerede mennesker, som alle er der for at hjælpe dig. Derfor skal du ikke frygte at komme i alkoholafvænning. Du skal nemlig vide, at vi støtter og hjælper dig alt, vi kan.

Alkoholafvænning og afrusning

Alkoholafvænning København

Afrusning og Alkoholafvænning København

Når du drikker for meget, så ved du med garanti også hvad, det vil sige, at have abstinenser. Det er ikke rart og denne ubehag frygter mange alkoholikere, da den hører med i et alkoholafvænnings forløb.
Derfor har vi også læger, psykiatere og sygeplejersker ansat, så de kan hjælpe med eventuel abstinensbehandling. Når man stopper med at drikke og vil sit misbrug til livs, kræver det en afrusning. Altså at du får rusen ud af kroppen. Og fro at dette ikke bliver smertefuldt, kan abstinensbehandling være en god ide ift. alkoholafvænning.
Afrusning betyder at ”rusen forlader kroppen”. Det sker i tiden efter, at man er stoppet med at drikke alkohol. Altså i den tidslomme hvor promillen falder. I denne periode kan der opstå abstinenser, når man gennem længere tid har drukket meget og dermed påvirket sin alkoholtolerance.

Antabus og alkoholafvænning

Vi oplever ofte klienter fortælle at de tidligere har forsøgt at komme deres misbrug til livs ved at henvende sig til deres læge, som typisk har udskrevet antabus til dem. Antabus er en tablet, der opløses i vand og som man drikker. Det smager ikke godt, men effekten er, at man bliver fysisk dårlig, hvis man drikker alkohol samtidig med at man har antabus i sig. Det er som sådan meget smart, men set med vores øjne er der et stort problem med antabus. Antabus behandler ikke årsagen bag misbruget. Hvis du selv er i antabus behandling eller overvejer det, vil vi på det kraftigste anbefale dig at du kombinerer det med terapeutisk støtte. Det tilbyder vi hos ALfa og vores behandlerstab kan sagens varetage dit antabus forløb samtidig med at du går i alkoholafvænning i København hos Alfa. Vi har ingen ventetid , det er gratis og du kan forblive anonym. Er du klar til at ændre dit liv og blive glad igen?Start din alkoholafvænning i København hos os. Ring til os på tel:+4535353581 – vi svarer døgnet rundt. Det betyder – vi løfter røret når du er klar til at starte i alkoholafvænning København.