Alfa tilbyder alkoholbehandling i København i vores behandlingscenter. Hos os er der ingen ventetid og vi er klar til at starte din behandling, så snart du er klar til det.
Ønsker du alkoholbehandling i København, men har samtidig brug for lige at komme lidt væk, tilbyder Alfa behandling i København samtidig med at du tilbydes 2 ugers gratis ophold på Alfas døgntilbud i Fredensborg. Mange benytter denne mulighed til afrusning i rolige, neutrale omgivelser.
Vores alkoholbehandling i København omfatter både dags- og ambulant tilbud. Det betyder, at du enten kan gå til alkoholbehandling i dagtimerne på hverdage, som gik du på arbejde eller studerede. Du kan også få alkoholbehandling i København som et ambulant tilbud, hvor du går til alkoholbehandling et par gange om ugen – enten om dagen eller aftenen.
Er du interesseret i høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så ring til os og få en uforpligtende anonym snak om dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig på tel:+4535353581

 

Gratis alkoholbehandling i København

Mange tror fejlagtigt, at de skal kontakte kommunen hvis de ønsker alkoholbehandling i København. Det behøver du ikke. Hos Alfa kan du kan få gratis alkoholbehandling helt gratis og helt anonymt. Dine rettigheder til dette er sikret i Sundhedsloven. Det er der desværre mange der ikke ved og i stedet bare får antabusbehandling.
Alle borgere har ret til gratis alkoholbehandling og hos Alfa har vi selvfølgelig personale ansat til at ordne alt papirarbejdet. Du skal blot henvende dig til os og modsat mange andre steder, får vi straks din behandling i gang.

 

Alkoholbehandling uden ventetid

Alkoholbehandling København

Hos Alfa er der ingen ventetid på alkoholbehandling i København

Vi ved, hvor vigtigt det er at vi er klar til at hjælpe, når du er klar til at modtage hjælp. Det betyder, at vi ikke kan nogen ventetid, men starter forløb op hver dag. Vi har over tyve års erfaring og er både professionelle, engagerede og dedikerede. Dem, der har været i forløb hos os beskriver tiden som ekstrem lærerig, hård og rigtig givende. Vi kalder alle tidligere klienter for vores venner og mange af dem har vi fortsat kontakt med.

 

Alkoholbehandling uden Gud

Alkoholbehandling København

Hos Alfa dyrker vi ikke nogen religioner, men tror på styrken i mennesket

Vi er ikke religiøse og tilbeder hverken Gud eller andre. Du må selvfølgelig tro på det du vil, det er bare ikke noget vi dyrker i vores behandlingsrum. Vi tror til gengæld på styrken inden i dig. Hver dag ser vi utrolig modige mennesker søge alkoholbehandling i København og få hjælp til et nyt godt og sundt liv. Hos os får du hjælp til at finde frem til den du er og skabe det liv, du ønsker og er stolt af.
Alkoholbehandling starter altid med alkoholafvænning for at du er vågen og ikke bedøvet. Har du brug for substitutionsmedicin klarer vores læger det.

 

Sjove sunde fællesskaber

Vi garanterer god og professionel alkoholbehandling i København, som virker og hjælper dig til at starte dit nye liv. Du vil møde masser af nye venner og tilbydes gode og sjove fællesskaber i den fritid. Det er en af fordelene ved lokationen i København. Vi er tæt på byen og kan nemt komme ud og opleve en masse sjove ting sammen samtidig med at du bliver fri af dine afhængigheder.
Vi starter hold op hver dag og vi har selvfølgelig plads til dig på et. Ring til os og hør meget mere på Tel:+4535353581