Har du problemer med alkohol, og har du brug for professionel hjælp? Eller er du pårørende til en person med et omfattende alkoholmisbrug? I så fald er du langtfra den eneste. Der findes mange mennesker med alkoholproblemer eller alkoholmisbrugere tæt inde på livet. Heldigvis er der forskellige måder, du kan få hjælp på.  

Du kan for eksempel få hjælp til gratis alkoholbehandling hos Alfa København, og her på siden kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder inden for alkoholrådgivning til både misbrugere og pårørende. Kom hurtigt i gang med behandlingen, og se frem til et liv, hvor alkohol ikke er et problem. 

Anonym alkoholrådgivning 

Som misbruger kan det være svært at erkende, at du har et problem med alkohol, hvorfor du har brug for professionel hjælp. Det er også svært at stå frem med navn, men det behøver du heller ikke. Du kan nemlig få anonym alkoholrådgivning, hvor dine alkoholproblemer håndteres, uden at du står frem med din identitet. Anonym rådgivning er derfor at foretrække for mange misbrugere, der har problemer med alkohol og gerne vil i alkoholbehandling.

Søger du anonym alkoholrådgivning, bør du kontakte Alfa København allerede i dag. Du kan for eksempel ringe anonymt på +45 35 35 35 81. Vi vil også meget gerne tale med pårørende til alkoholmisbrugere. Få hjælp til akut alkoholbehandling allerede i dag.

Hos Alfa tager vi altid højde for, hvem du er, og hvor i processen du befinder dig. Når du først har fået indsigt i, hvorfor du handler, som du gør, kan vi komme i gang med at arbejde intensivt med at håndtere dit indtag af alkohol. Derefter lærer vi dig at agere på en hensigtsmæssig måde, hvor du får lettere ved at fravælge alkohol og få et liv uden. 

Alkoholrådgivning i København

Hos Alfa tilbyder vi alkoholrådgivning i København på vores behandlingscenter. Vores dygtige og erfarne team er klar til at give dig den rette hjælp. Du kan stadig få alkoholrådgivning på trods af Covid-19. Du skal blot ringe til os, og så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og dine pårørende bedst muligt. 

Vores tilbud om alkoholrådgivning indebærer, at du i samarbejde med vores erfarne og kompetente team af behandlere bliver klogere på årsagerne til, hvorfor du har problemer med alkohol. Derudover giver vi dig den rette hjælp til at løse de problemer, der er årsagen til dit alkoholmisbrug. På den måde får du forskellige strategier, du kan bruge til at forholde dig til dit misbrug af alkohol på en ny og mere reflekteret måde. 

Det er altså os hos Alfa, du skal kontakte, hvis du søger alkoholrådgivning i København. Vi tilbyder både misbrugere og pårørende gratis rådgivning og gratis alkoholbehandling, så alle kan vende tilbage til et normalt liv.

Når du finder ud af, hvorfor du handler, som du gør, kan du komme i gang med at arbejde intensivt med dit alkoholmisbrug. Du lærer blandt andet, hvordan du får et liv helt uden alkohol. Det er til stor gavn både for dig selv, din familie og venner. I vores tilbud om alkoholrådgivning hos Alfa lærer vi dig altså at leve på en helt ny måde ved at give dig en række effektive strategier. 

Alkoholrådgivning til pårørende 

Når man har et misbrug af alkohol, ved vi godt, at det i høj grad går ud over de pårørende. Vi tilbyder derfor råd og vejledning til pårørende til misbrugere af alkohol. Herigennem giver vi pårørende en større forståelse for den situation, de befinder sig i som familiemedlem til en, der er påvirket af alkohol. Vi giver altså dig som pårørende en større forståelse for den proces, der kendetegner et alkoholmisbrug. 

Hos Alfa hjælper vi hele familien gennem alkoholrådgivning til pårørende og misbrugere, der har problemer med alkohol. Vi har den rette erfaring og viden om, hvordan man med den rette rådgivning får et alkoholfrit liv.