Dagbehandling for misbrug af stoffer, alkohol og medicin

Dagbehandling for misbrug består af intensiv dagbehandling 5 dage om ugen i flere måneder.

Hvornår kan jeg starte?

Du kan begynde i dagbehandlingen på din første stoffrie dag, eller hvis du er i stabil substitionsbehandling uden sidemisbrug.

Hvis afgiftning skønnes nødvendig, kan Alfa København tilbyde 15 dages afgiftning igennem vores samarbejdspartner, Alfa-Fredensborg, uden merberegning.

Dagbehandling: Sådan forløber misbrugs-behandlingen

Hos Alfa København tilbyder vi stofmisbrugs- og alkoholbehandling som dagbehandling. I dagbehandlingen for misbrug deltager du fra mandag til fredag kl. 8.30-14.15 i et behandlingsforløb, der blandt andet består af følgende aktiviteter:

  • Problemløsende gruppeterapi
  • Individuelle opgaver
  • Tilbagefaldsforebyggende rådgivning
  • Afspænding, yoga og mindfulness
  • Workshops om emner relateret til stofmisbrug og afhængighed*

*fx følelseshåndtering, kommunikation, netværk m.m.

Herudover planlægges individuelle samtaler med Alfas behandlingsteam, der bl.a. består af socialrådgiver og psykiater. Vi arbejder under hele dit behandlingsforløb tæt sammen med din kommunes rådgivningscenter, jobcenter og andre involverede for at sikre, at du nærmer dig arbejdsmarkedet og/eller uddannelse, inden du bliver udskrevet fra Alfa.

Har du brug for hjælp, eller vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få hjælp til behandling af misbrug, så ring til os nu på tlf. +45 35 35 35 81.

Se priser for alkoholbehandling og misbrugsbehandling her.

Vores brugere hos Alfa København siger

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Han stortrives og er blevet den ”gamle” glade dreng.

Vi sætter utrolig stor pris på hele forløbet hos jer, og ikke mindst jeres evne til at møde de enkelte i øjenhøjde.

Det har virkelig gjort en stor forskel.

Pårørende

Website

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Alfa København kan kun anbefales.

Samtidigt med, at personalegruppen er professionelle og dygtige, så er der et særligt hjerterum, som kun findes få steder.

Det ideelle sted, at blive fri af sit misbrug.

Johanne

Anmeldelse på Google

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Jeg var på Alfa i 2012 og fik en fantastisk hjælp.

Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde, jeg har nu været clean i 5 et halvt år. Og uden den mulighed havde jeg ikke været clean, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt.

Brian

Anmeldelse på Facebook

Dagbehandling hos
Alfa København

Vi har bl.a. fokus på at lære dig nye metoder til at mindske din bekymringer og dit stressniveau, som du måske hidtil har forsøgt at regulere ved hjælp af stoffer.

Blandt andet underviser vores professionelle instruktører hver uge i yoga og mindfulness, der er nogle effektive metoder til at reducere stress og lære dig at acceptere dine følelser.

Mål efter dagbehandlingen: Job eller uddannelse

Hvis du ikke, når du begynder i dagbehandling for misbrug, er afklaret i forhold til job eller uddannelse, vil dette være et centralt omdrejningspunkt igennem hele dit dagbehandlingsforløb.

Det er vores klare målsætning, at du skal starte i job eller på en uddannelse, når du overgår til den ambulante del af behandlingen, så du undervejs i behandlingstilbuddet lærer at mestre hverdagslivet uden misbrug.

Du får hjælp ved tilbagefald

I misbrugsbehandling kan der ske tilbagefald eller forekomme slips. I Alfa København tilbyder vi en akut tilbagefaldsbehandling, der gør det muligt, at du kan få op til 10 dages afrusning og ophold i døgnbehandling med få timers varsel, uden yderligere omkostninger for samarbejdspartner.

Denne “tilbagefaldsforsikring” har igennem årene reduceret risikoen for fatal overdosis.

 

Dagbehandling misbrug
Dagbehandling misbrug

FÅ HJÆLP NU

Lad os hjælpe dig ud af dit misbrug

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et misbrug af hash, alkohol, stoffer eller medicin? Eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt på tlf. +45 35 35 35 81. Vi ringer tilbage til dig og hjælper dig videre i processen.