En samlet pris på rusmiddelbehandling

For at imødekomme dem der har arbejde og ikke kan være væk fra dette alt for længe har vi lavet dette samlede tilbud, inklusive døgnbehandling. Det kan benyttes af private, forsikringer og kommuner.

  • 4-5 uger i intensivt døgnforløb i Fredensborg
  • 6 måneders efterbehandling, en aften hver uge
  • Gratis ubegrænset pårørendetilbud, en aften hver anden uge

Samlet pris kr. 93.000 – Ring til os på 35353581

Dette tilbud er velegnet til flere forskellige typer af misbrug, ring for at få en uforpligtende evaluering.

Indhold i døgnbehandlingen

Psykiatrisk vurdering og afrusning, efterfulgt af tilbagefaldsforebyggende terapi. Mulighed for psykologsamtaler i døgndelen hvis det vurderes nødvendigt. Alle værelser i døgnbehandlingen er eneværelser med egen nøgle og der er TV og internet, og dermed mulighed for at have minimal kontakt til arbejdsplads eller familie under opholdet. Familien kan komme på besøg i weekenden og der vil være mindst en familiesamtale med terapeut på et af disse besøg under døgnforløbet. Der kan læses mere om døgnbehandlingen her.

Indhold i efterbehandlingen

Tilbagefaldsforebyggende rådgivning og identificering af højrisikosituationer. Hver deltager identificerer deres egne tilbagefaldstrikkere og deler erfaringer med deres ædru og stoffrie liv. Der undervises også i mindfulness og stresshåndtering, alt sammen for at sikre at der ikke sker tilbagefald.

De nærmeste pårørende inddrages under hele behandlingsforløbet. Læs om vores pårørendebehandling her

gruppe behandling i alfa københavn

En gruppe i aktion

Tilkøb

Det er muligt at tilkøbe yderligere ydelser såsom psykolog, psykiater, traumeterapi og ekstra tid i de forskellige indsatser. Dette aftales ved opstart, eller undervejs i forløbet.

Det med småt

Hele beløbet indbetales ved behandlingens opstart, med mindre andet aftales. I tilfælde af afslutning før tid beregnes der kr. 1.864 pr. døgn, dog aldrig ud over det først indbetalte beløb.

Det er muligt at få gratis behandling igennem Kommunale tilbud og vi anbefaler at afsøge denne mulighed først. Hvis i derimod ikke har fået det forventede tilbud eller ikke ønsker kontakt med det offentlige system, er denne private løsning det helt rigtige.

Dette er en særligt tilpasset pakke til mennesker der er i arbejde. Hvis der ønskes et mere langvarigt og intensivt forløb kan dette aftales. Vores priser for alkohol- og misbrugsbehandling kan ses her.

Både Alfa København og Alfa Fredensborg er godkendt af socialtilsynet og styrelsen for patientsikkerhed.