Behandling af hashmisbrug hos Alfa KBH

Vi sidder klar til at hjælpe dig ud af dit hashmisbrug

Ring +45 35 35 35 81 og få hjælp i dag

 

På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling: Som et tillæg til behandlingen tilbyder vi nu også hjælp på telefonen og gennem vores online møde platform. Ring 35 35 35 81 og vi hjælper dig i gang i dag.

Lad os hjælpe dig

Den mest almindelige måde at indtage hash på er ved at ryge det sammen med tobak, men det kan også blandes i mad eller te.

Rusen varer længere og er sværere at styre, når stoffet spises eller drikkes.

Hashmisbrug

Misbrug af hash kan give større problemer end de fleste regner med. Hyppig brug af hash hænger sammen med andre sociale problemer. Fordi hash nedsætter dine kognitive funktioner påvirker misbruget din evne til at tage en uddannelse eller passe dit arbejde.

Hash er i Danmark det mest udbredte form for cannabis og det mest udbredte rusmiddel efter alkohol. Cannabis er et rusmiddel, der udvindes af hampeplanten, der indeholder det virksomme stof THC. Der findes også THC i beslægtede rusmidler som pot, skunk o.l., men indholdet varierer i styrke for de forskellige produkter.

Vores brugere hos Alfa København siger

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Han stortrives og er blevet den ”gamle” glade dreng.

Vi sætter utrolig stor pris på hele forløbet hos jer, og ikke mindst jeres evne til at møde de enkelte i øjenhøjde.

Det har virkelig gjort en stor forskel.

Pårørende

Website

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Alfa København kan kun anbefales.

Samtidigt med, at personalegruppen er professionelle og dygtige, så er der et særligt hjerterum, som kun findes få steder.

Det ideelle sted, at blive fri af sit misbrug.

Johanne

Anmeldelse på Google

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Jeg var på Alfa i 2012 og fik en fantastisk hjælp.

Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde, jeg har nu været clean i 5 et halvt år. Og uden den mulighed havde jeg ikke været clean, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt.

Brian

Anmeldelse på Facebook

Behandling af hashmisbrug i København

Er du i et hashmisbrug eller er du bekymret for en af dine pårørende, som er i et misbrug af hash eller andre stoffer?

Vi kan hjælpe dig. Ring til os på +45 35 35 35 81 

Hashrusen

Hash ændrer dine sanseoplevelser og dit humør. Du oplever måske lys og lyde på en mere intens måde, når du er påvirket. De første gange du prøver hash – eller hvis du kun sjældent indtager det – kan du blive opstemt og få det man kalder “grineflip” og ”ædeflip”.

Hashrusen opleves af mange som afslappende og beroligende, men du kan også allerede fra starten opleve panikangst eller få en psykose af hash.

Efter hyppig indtagelse af hash i en kort periode udvikler din krop tolerance, og du skal have mere og mere af stoffet for at opnå den eftertragtede rus.

Ryger du hash regelmæssigt bliver du dårlig til at huske, lære og løse problemer. Du bliver sløv og søvnig og får svært ved at tage initiativ og koncentrere dig – ikke kun når du er påvirket, men hele tiden.

Disse symptomer kan vare ved i flere måneder efter du stopper med at ryge hash.

ud af hashmisbrug

Kom ud af dit hashmisbrug

Måske har du ikke udviklet en decideret afhængighed, men har et stort forbrug eller et problematisk forbrug,  hvilket er når dit misbrug skaber problemer i dit liv. Kontakt ALFA København. Vi hjælper dig ud af dit misbrug og giver dig glæden for livet tilbage.

Pårørende til kokainmisbruger

Som pårørende er det ofte frustrende at se sine nære leve i et misbrug, som han eller hun ikke selv vil anerkende. Som pårørende sidder du måske med en følse af magtesløshed og skyldfølelse. Kontakt ALFA København. Vi hjælper dig og din pårørende videre i processen til et liv uden misbrug.
Hashmisbruger

Hvordan du reagerer på hash er individuelt og afhænger af dine dispositioner.

Har du en psykisk lidelse vil du være særligt sårbar overfor hash, men samtidig vil du måske forsøge at ”selvmedicinere” med hash. Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle mennesker bliver nedtrykte af hash.

Nyere forskning peger på at mennesker med et dagligt forbrug af cannabis øger risikoen for at få en psykose med 3-5 gange.

Afhængig af mængden, THC-indholdet og indtagelsesmetoden varer rusen varer 3-4 timer, men hashen bliver længere tid i kroppen.

Hash påvirker din evne til at opfatte, huske og handle i op til et døgn efter indtagelse og kan spores i kroppen flere uger efter.

Hashmisbrug og afhængighed

Måske er du kommet til et punkt, hvor du ikke kan stoppe med at ryge hash?

Det bliver sværere jo oftere og jo mere du ryger. Efter cirka en måneds hyppig hashrygning vil du opleve ubehag (abstinenser), hvis du holder op med hash. Dit humør bliver påvirket og du kan fx blive irriteret, rastløs eller få svært ved at sove.

Du vil derfor sandsynligvis føle dig fristet til at ryge hash igen for at få abstinenserne til at forsvinde. Så kører den onde cirkel.

Hashmisbrug

Manglende dømmekraft

Kokain kan give en følelse af storhedsvanvid og manglende dømmekraft, hvilket kan gøre det svært at indse misbrugets skadevirkninger og medføre at du ikke søger behandling for din kokainafhængighed.

Alvorlige lidelser og dødsfald

Jo oftere du tager kokain, jo større risiko for at blive ramt af livstruende fysiske tilstande som hjerneblødning, hjerterytmeforstyrrelser, blodprop i hjertet og delirium med voldsomt forøget kropstemperatur.

Depression og psykose

Kokainmisbrug kan udløse depression og paranoid psykose med hallucinationer. Alvorlige tilstande, der kan være forbundet med selvmordsfare. Behandling eller indlæggelse i psykiatrisk regi kan blive nødvendig.

Hashmisbrug

Der skønnes at være omkring 33.000 personer i Danmark, der har et stofmisbrug.

En tredjedel af dem, der har et stofmisbrug, har udelukkende et forbrug af hash.

I Alfa København kan vi hjælpe dig med at komme ud af dit hashmisbrug. Du kan få hjælp i vores misbrugsbehandling.

Afvænning kokainmisbrug i København
Alfakøbenhavn behandling for hashmisbrug

FÅ HJÆLP NU

Lad os hjælpe dig

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et hashmisbrug eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt. Vi ringer tilbage til dig og hjælper dig videre i processen.