Behandling af kokainmisbrug hos AlfaKBH

Vi sidder klar til at hjælpe dig ud af dit kokainmisbrug med effektiv afvænning. Undgå kokain bivirkninger

Ring +45 35 35 35 81 og få hjælp til afvænning i dag

 

På trods af COVID-19 virussen er det stadigvæk muligt at starte i behandling: Ring +45 35 35 35 81.

Lad os hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at håndtere et kokainmisbrug eller har du brug for hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt. Vi ringer tilbage til dig og hjælper dig videre i processen. 

Få professionel hjælp til at komme ud af dit kokainmisbrug

Hvad er kokain?
Kokain er et stimulerende stof, som kan udløse en følelse af eufori, der i virkeligheden er en kunstig lykkerus. Virkningen af kokain varer kun en times tid og fordi rusen er kortvarig, kan der hurtigt opstå trang til at indtage stoffet igen.

Det hyppige indtag øger risikoen for at udvikle afhængighed af kokain, der både er stærkt fysisk og psykisk vanedannende. Heldigvis kan kokainafhængighed behandles og hos AlfaKBH får du den rigtige professionelle hjælp og behandling for at komme ud af dit kokainmisbrug.

Vores brugere hos Alfa København siger

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Han stortrives og er blevet den ”gamle” glade dreng.

Vi sætter utrolig stor pris på hele forløbet hos jer, og ikke mindst jeres evne til at møde de enkelte i øjenhøjde.

Det har virkelig gjort en stor forskel.

Pårørende

Website

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Alfa København kan kun anbefales.

Samtidigt med, at personalegruppen er professionelle og dygtige, så er der et særligt hjerterum, som kun findes få steder.

Det ideelle sted, at blive fri af sit misbrug.

Johanne

Anmeldelse på Google

Anmeldelse Alfa Kobenhavn

Jeg var på Alfa i 2012 og fik en fantastisk hjælp.

Personalet er super dygtige, og omsorgsfulde, jeg har nu været clean i 5 et halvt år. Og uden den mulighed havde jeg ikke været clean, det er et varmt og trygt sted. De gør det så godt.

Brian

Anmeldelse på Facebook

Behandling af kokainmisbrug og kokainafvænning i København

Er du i et kokainmisbrug eller er du bekymret for en af dine pårørende, som er i et misbrug af kokain eller andre stoffer?

Vi kan hjælpe dig at stoppe dit misbrug og få det bedre.  Ring til os på +45 35 35 35 81 

Kokainbehandling og afvænning hos AlfaKBH

I Alfa er vi specialister i afvænning og kokainbehandling. I vores dagbehandling kan du få hjælp til at komme ud af din kokainafhængighed og eventuelle sidemisbrug.

Den psykiske trang til kokain kan være ganske overvældende, selv efter mange måneders stoffrihed, hvilket kan medføre risiko for slips eller tilbagefald.

Den tilbagefaldsforebyggende terapi i Alfa København kan ruste dig til at modstå fristelsen og du får andre strategier til at finde glæde i livet, så du kan få en alkohol- og stoffri tilværelse.

ud af kokainmisbrug

Kom ud af dit kokainmisbrug

Måske har du ikke udviklet en decideret afhængighed, men har et stort forbrug eller et problematisk forbrug,  hvilket er når dit misbrug skaber problemer i dit liv. Kontakt ALFA København. Vi hjælper dig ud af dit misbrug og giver dig glæden for livet tilbage. 

Pårørende til kokainmisbruger

Som pårørende er det ofte frustrende at se sine nære leve i et misbrug, som han eller hun ikke selv vil anerkende. Som pårørende sidder du måske med en følse af magtesløshed og skyldfølelse. Kontakt ALFA København. Vi hjælper dig og din pårørende videre i processen til et liv uden misbrug.  

Kokain fremkalder kemisk lykkerus 

kokainbehandling københavn alfakbh

Hvad gør kokain ved kroppen?

Kokain er stærkt vanedannende stof, fordi det påvirker hjernens belønningscenter, så der udløses dopamin, som giver en følelse af velvære. Kokain aktiverer belønningscentret kemisk og i meget højere grad end naturlige sansestimuli, som fx sex, gør.

Har du udviklet en vane med at tage kokain er det ofte sådan, at lystprægede aktiviteter, som tidligere gav dig glæde ikke længere gør dig glad. Når du har prøvet at tage kokain og virkningen ophører, kan hverdagen forekomme kedelig og grå.

At stoppe med at tage kokain kan give dig depressive symptomer, som du måske forsøger at ophæve ved at tage kokain for at få det bedre igen. På den måde kan du hurtigt blive fanget i en ond cirkel, hvor kokainmisbruget eskalerer og bliver sværere at komme ud af.

Kokain bivirkninger

De eftertragtede virkninger af kokain er forbedret humør, øget selvtillid, hurtigere reaktioner, mindre søvntrang og mindre appetit, men der er også negative kokain bivirkninger forbundet med rusen. 

Symptomer på kokain-abstinenser

Abstinenssymptomerne fra kokain afhængighed  er – udover stoftrang – træthed, irritabilitet, øget appetit, søvnbehov samt risiko for depression. Hvis du indtager kokain hyppigt, kan du udvikle hyperaktivitet, søvn- og spiseforstyrrelser, aggressiv adfærd og paranoid psykose.

bivirkninger ved kokain københavn alfakbh

Manglende dømmekraft

Kokain kan give en følelse af storhedsvanvid og manglende dømmekraft, hvilket kan gøre det svært at indse misbrugets skadevirkninger og medføre at du ikke søger behandling for din kokainafhængighed.

Alvorlige lidelser og dødsfald

Jo oftere du tager kokain, jo større risiko for at blive ramt af livstruende fysiske tilstande som hjerneblødning, hjerterytmeforstyrrelser, blodprop i hjertet og delirium med voldsomt forøget kropstemperatur.

Depression og psykose

Kokainmisbrug kan udløse depression og paranoid psykose med hallucinationer. Alvorlige tilstande, der kan være forbundet med selvmordsfare. Behandling eller indlæggelse i psykiatrisk regi kan blive nødvendig.

Afvænning kokainmisbrug i København

Kokainmisbrug

Kokain er ofte koblet sammen med lyst og spænding. Det stimulerende stof kan have fundet vej til andre aktiviteter, der også medfører store udladninger af dopamin i hjernen. Kokain indtages ofte i forbindelse med sex, spil, shopping eller andre former for spændingssøgende adfærd som fx kriminalitet.

Har kriminalitet været nødvendig for at kunne vedligeholde misbruget, kan der opstå en tomhedsfølelse ved at leve efter loven. Den spænding og intensitet der var forbundet med kriminalitet og misbruget er ikke længere til stede, og livet kan føles gråt og kedeligt.

Kombinationen af sex og kokain er for mange en stor tilbagefaldsfaktor efter de er ophørt med kokainmisbruget. Det kan være at sex ikke længere giver den samme nydelse som stoffri som det gjorde, da kokainen brusede i hjernen.

Desuden er der mange mennesker som tager kokain, der også indtager store mængder af alkohol, hvilket også kan udvikle sig til et misbrug.

Alfakøbenhavn behandling for kokainmisbrug

FÅ HJÆLP NU

Lad os hjælpe dig

Har du selv brug for hjælp til at håndtere et kokainmisbrug eller har du brug for hjælp til at få hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt. Vi ringer tilbage til dig og hjælper dig videre i processen.