Privat misbrugsbehandling

Få hjælp i dag

Ring 35 35 35 81

Professionel og dedikeret misbrugsbehandling

Privat misbrugsbehandling er et udtryk, der dækker vidt og bredt. Hos Alfa har vi stor erfaring med at behandle mange former for afhængigheder – blandt andet afhængighed af hash, kokain, morfin, benzodiazepiner og lattergas.

Vil du have hjælp med dit misbrug – anonymt og privat? Så er Alfa stedet for dig.

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe misbrugere. Vi tilbyder blandt andet privat misbrugsbehandling, der er super effektivt og selvfølgelig 100% anonymt. Vi er naturligvis underlagt tavshedspligt og du kan føle dig tryg i vores behandling.

Vi er altid i bevægelse og vores behandlingsmodel er vores egen og under konstant udvikling, så den passer ind i tiden. Det betyder, at vi ikke benytter tvang eller skam og vi er ikke religiøse.
Vi lytter i stedet til dine behov, finder årsagen bag dit misbrug og støtter dig i at finde nye veje i livet.

Din behandling – dit ansvar

Når du er klar til at gå i behandling, er vi klar til dig. Vi tilbyder mange forskellige behandlingsløsninger og endeligt er alle vores tilbud fleksible, så du får den hjælp og støtte, som du har brug for.

For os er det vigtigt, at du er indforstået med at det er dig selv, der skal gøre arbejdet, vi giver dig de rette rammer og værktøjer. Vi tror nemlig på, at du er den der er klogest på dig selv og derfor vil vi aldrig fortælle dig hvad du skal, men derimod stille spørgsmål, der får dig til at reflektere.

Vi har en stor stab af professionelt dedikeret personale som omfatter både psykiatere, sygeplejersker, X’ere, psykologer, psykoterapeuter, kostvejledere samt undervisere i yoga- mindfulness og nada-akupunktur.

De forskellige pakker har forskellige priser. Der findes flere forskellige muligheder for finansiering af privat misbrugsbehandling og derfor anbefaler vi altid, at du ringer til os og får en fuldstændig uforpligtende samtale om dine rettigheder, muligheder og vores tilbud.

Generelt findes der både døgnbehandling, dagbehandling og matrikelløs behandling.

Er du klar til at høre mere. Så ring på Tel:+4535353581

Lad os hjælpe

Har du brug for hjælp til at håndtere et misbrug eller har du brug for hjælp til en pårørende, så kontakt os helt anonymt.

privat misbrugsbehandling

Indsigt

Når du får større indsigt i dine adfærdsmønstre, kan du arbejde med at forebygge dit stofindtag.

Adfærd

Lær at leve på en ny måde, hvor du fravælger stoffer og får et liv uden rusmidler og stofmisbrug.

Livet

Du får nye strategier til at løse de bagvedliggende problemer, så du ikke længere har brug for at tage stoffer.

Betaling af privat misbrugsbehandling

Der er flere muligheder for at betale for privat misbrugsbehandling. De mest kendte er:

 • Betaling via sundhedsforsikring
 • Betaling via arbejdsgiver
 • Betaling via eget firma
 • Betaling af egen lomme
 • Betaling i gennem familie og venner

Misbrugsbehandling og sundhedsforsikring

Privat betalt misbrugsbehandling via sundhedsforsikringen er ganske almindeligt. Og ligesom al anden brug af den, er brugen privat og fortrolig.

Det betyder, at din arbejdsgiver ikke orienteres om at du benytter den til at komme fri af en afhængighed.

Alfa København samarbejder med følgende Forsikringsselskaber

 • Gjensidige sundhedsforsikring
 • Tryg sundhedsforsikring
 • Codan sundhedsforsikring
 • Mølholm sundhedsforsikring
 • Sundhedsforsikring Danmark
 • Dansk sundhedsforsikring
 • PFA helbredsforsikring
 • Topdanmark sundhedsforsikring
 • Skandia sundhedsforskring
privat misbrugsbehandling

Misbrugsbehandling og arbejdsgiver

Mange arbejdspladser yder tilskud eller fuld dækning til behandling af medarbejdere med et afhængighedsproblem. Hvis ikke der står noget i personalebogen, kan du kontakte din tillidsmand eller din chef.

Privat misbrugsbehandling for selvstændige

Er du erhvervsdrivende selvstændig kan udgifterne til misbrugsbehandling faktureres selskabet uden at man personligt beskattes af beløbet.

Selvbetalt misbrugsbehandling

Med egenbetaling betaler du selv for din private misbrugsbehandling. Nogle tager lån i banken, andre låner af venner og familie mens helt andre finder på kreativ hjælp så som indsamlinger. Husk, at se det som en investering i dig selv hvor du lærer værktøjer og får indsigter i dig selv, som du vil bruge resten af livet. Du køber så og sige, en rejse til sit indre.

Hvad koster privat misbrugsbehandling?

Da man altid sammensætter individuelle behandlingstilbud ud fra muligheder og behov, er det meget individuelt hvad det koster og derfor foretrækker vi at du ringer til os og får en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe hinanden.

En plads i døgnbehandling koster hurtigt over 50.000 om måneden mens ambulant behandling typisk ligger på priser fra 10.000 kr. om måneden.

Det vigtigste er dog, at du eller din pårørende ikke giver op og tænker, at der ikke er råd til at få det godt. Det skal der være og heldigvis har vi mange og gode muligheder for at hjælpe.
Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig fri af dit misbrug.

Hvordan hjælper man en misbruger?

Rigtig mange pårørende stiller os det spørgsmål og ofte er svaret to-delt, for mange pårørende skal også hjælpe sig selv før de kan hjælpe en misbruger.

Vi har i Alfa fokus på din familie, fordi vi har en helhedsorienteret tilgang til misbrugsbehandling.

Vi tilbyder gratis gruppebehandling til alle pårørende og familiebehandling til pårørende til klienter, der er indskrevet i et af Alfas behandlingstilbud.

Hjælp til hele familien

Vi ønsker i Alfa København at yde støtte til familie og pårørende til misbrugere. Vi vil gerne give pårørende en forståelse for de mønstre, der ofte findes i familier påvirket af stofmisbrug og forståelse for den proces, der kendetegner misbrug og afhængighed. Vi mener, at det gavner hele familien på sigt.

Læs også: Samlet pris for misbrugsbehandling inkl. døgnbehandling

Familie-rasdgivning-Alfa-KBH