Substitutionsbehandling

Føler du at du sidder fast?

Hvis du gerne vil ud af din substitutionsmedicin – det kan være metadon eller lignende – så kan Alfa hjælpe dig med terapeutisk og medicinsk behandling. Det kan også være, at du har et misbrug af alkohol og stoffer ved siden af, som du gerne vil ud af?

Plan for udtrapning af medicin

Hvad er substitutionsbehandling? Du behøver ikke være medicinfri for at starte i Alfas misbrugsbehandling. Vi tilbyder en vej fri af stofferne, mens du får medicin. Du laver en plan for udtrapning af medicinen sammen med vores psykiater. Du vil blive tilbudt den samme kvalitet af terapeutisk behandling, som der kendetegner den stoffrie behandling. Alfas behandling af misbrug vil gøre det muligt for dig at nå dit mål om at komme helt fri af medicinen.

Vores kvalificerede psykiater vil følge dig igennem hele processen og vores dygtige misbrugsbehandlere vil hjælpe dig til at lære nye strategier, som du kan bruge til at standse misbruget. Læs mere om medicinsk misbrugsbehandling.

Forandringsgruppen er et tilbud til dig, som vil være fri for medicin

I forandringsgruppen kan du blive afklaret om retningen i dit liv samtidig med at du adgang til alle de medarbejderressourcer, der er i Alfa København.

Du har frit lægevalg

Vores psykiater vil tage godt imod dig, og i samarbejde vil I lægge en plan for dit forløb. Der er valgfrihed på området for substitutionsbehandling (læs mere om valgfrihed hos gadejuristen.dk her). Så selvom du allerede er indskrevet i et andet regi, kan du ringe til Alfa København, hvis du hellere vil have behandlingen hos os. Ring på 35 35 35 81 for at høre mere om dine muligheder.

Vores psykiater vil tage godt imod dig, og i samarbejde vil I lægge en plan for dit forløb. Der er valgfrihed på området for substitutionsbehandling. Så selvom du allerede er indskrevet i et andet regi, kan du ringe til Alfa København, hvis du hellere vil starte i behandling hos os. Ring på 35 35 35 81 for at høre mere om dine muligheder.